Szolgáltatás

„Csak a képzelet szab határt"

Színterv- és mintakészítés

A munkánk egyik legjobb pillanata, amikor a bemutatótermünkbe látogató leendő ügyfél először találkozik az OIKOS választékával. Nem hisz a szemének, hogy mindaz, ami a falakon látható, az festékből készül. A választás többnyire nehéz, nemcsak a bőség „zavara” miatt, hanem mert annyi minden tetszik, hogy azt lehetetlen bezsúfolni egy otthon falaira. Ezt követően kerül sor egy konzultációra, amelyben megismerve az igényeket, segítünk kiválasztani a megfelelő színt, festékfajtát és felületet aszerint, hogy a család mely tagjának, milyen funkcióra, milyen igénybevételre választanak felületképzést. Majd elkészítjük a megbeszéltek alapján a mintafelületet, aminek alapján az ügyfél meghozza a végleges döntést. Csak ezt követi a festék elkészítése.

Technológia bemutatása

Ha már tudjuk, hogy mi kerül a falra, a megrendelő kivitelezőjének biztosítjuk a technológia megismerését festék lerakatunk műhelyében, demonstrátor munkatársunk segítségével. Ha nincs olyan szakember, aki vállalni tudná a kivitelezést, szívesen ajánlunk gyakorlott díszítőfestőt a munka elvégzéséhez. A festékek felviteléhez felhasználási útmutatót biztosítunk.

Színkeverés, szállítás

Minden általunk forgalmazott festék Olaszországból, az OIKOS festékgyárból érkezik. Kevés kivételtől eltekintve, már a magyarországi OIKOS bázison történik a színre keverés, természetesen az olasz gyár által telepített gépekkel és a gyár laboratóriumában kifejlesztett színező anyagokkal. Az OIKOS minőséget a szakképzett munkatársak és az OIKOS technológia biztosítja. A megrendelő a kész festéket telephelyünkön veheti át a felhasználáshoz szükséges dokumentációval, vagy igény szerint vállaljuk a festékek kiszállítását is.

Új szolgáltatásként a kiválasztott megrendelt termékeket igény esetén házhoz szállítjuk, vagy a projekt helyszínére.