S/alon Budapest

category

Blog

author

Oikos

Enteriőröket bemutató, rendhagyó kiállításon, a Szalon Budapesten vettünk részt az OIKOS egyedi design felületeivel 2018. szeptember végén a Budapest Sportarénában. A háromnapos bemutatón 140 különböző berendezett térrel ismerkedhettek a modern belsőépítészet iránt érdeklődők, s ezek közül nyolc falait az Oikos egyedi falfestékei díszítették.

Világmárkák találkozása volt ezeken a helyszíneken. A teljesség igénye nélkül, érdemes néhány kép és mondat erejéig bemutatnunk: a Bang and Olufsen termékei az OIKOS ezüst hideg és meleg szürke sávosan mosott felületével találkoztak, a Techtona Grandis berendezését kiemelte az OIKOS  öreg falat idéző szürke-bézs felülete, az Európa Design bútorainak háttere egy bársonyosan matt OIKOS festék egyszerű sávos felvitellel, a „szürke 3 árnyalatában”, Konnert Zita designer berendezési tárgyainak környezetét az OIKOS füstaranyozást idéző Impérium festéke, valamint a nagy klasszikus új értelmezésben, a Raffaello Velencei Stucco fényes és matt hipermodern kőbevonata díszítette, az antikolást új módon megvalósító selyemcsillogású OIKOS Encanto festék pedig Torma Beatrix elegáns bútorait és míves szőnyegét emelte ki, míg a Neff berendezési tárgyaival különleges halszálka mintás felvitellel hozta létre az egymást erősítő látványt.

A látogatók egyértelmű visszajelzése a kiállítást követő megrendelésekből volt lemérhető, egyre többen igénylik az egyedi tervezésű, modern, sok esetben személyes környezethez tervezett falfelületeket.

Képek a kiállításról

További információért böngéssze honlapunkat, vagy látogasson el bemutatótermünkbe ahol készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Leave a comment