Construma 2018 – a számok tükrében

category

Blog

author

Oikos

2018. április 11 – 15. között az OIKOS több mint 10 év után ismét a kiállítók között volt. A 3000 négyzetméternyi kiállítótérből 2018-ban 15 négyzetméter állt rendelkezésünkre, hogy bemutassuk, milyen sokszínűek a termékei a világ egyik vezető díszítő festék gyártójának.

A 200 szakmát felvonultató építészeti szakkiállításon az Oikos-nál a kreativitásé volt a főszerep. Az 5 nap során 35 alkalommal tartottunk élő bemutatót a különböző díszítőfestési eljárásokból, a több 100 érdeklődő számára. A szakemberek mellett, sokan ahhoz is kedvet kaptak, hogy maguk próbálják ki a festőecsetet, a glettvasat. A 21. század épülete elsősorban környezettudatos, és ezt szolgálja az OIKOS összes terméke. Ezt a víziót közvetítette 7 fős kis csapatunk a kiállítás 5 napján a standunkat felkereső építészek, lakberendezők, beruházók és magánmegrendelők felé. Megtisztelő érdeklődésüket ez úttal is köszönjük.

Képek a kiállításról

További információért böngéssze honlapunkat, vagy látogasson el bemutatótermünkbe ahol készséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Leave a comment